Voor opdrachtgevers

Bouw je perfecte team

De juiste medewerkers aantrekken is meer dan een leuke wervingstekst schrijven en wachten tot de juiste sollicitanten zich aandienen. Je bent tijd kwijt met het managen van alle sollicitatiegesprekken en aan het einde van de rit kom je erachter dat je geen enkele gekwalificeerde kandidaat op gesprek hebt gehad. Zonde van je tijd. Door te investeren in recruitment door Tasman Professionals, bespaar je juist geld (en dus tijd).

Ons doel is een langetermijnsamenwerking aan te gaan met de professional én opdrachtgever. Dat betekent dat we de tijd nemen voor de sollicitant en op basis van skills, maar ook talent, ambities en drijfveren de juiste opdrachtgever hieraan matchen. De uitdaging in recruitment ligt niet per sé in het werven van de juiste werknemers, maar het behouden van het juiste personeel. Dat doe je de voorkant – in het wervingsproces – het kaf van het koren te scheiden. Laat ons je helpen.

Trek de juiste professionals aan in jouw organisatie

Zodat jouw toekomstige werknemers iedere dag fluitend naar hun werk gaan.
Goed voor hen, goed voor de prestaties op de werkvloer. Lees hieronder hoe we jouw organisatie hiermee helpen.

Werving en selectie

consultancy-tasman-professionals

Consultancy

detachering-tasman-professionals

Detachering

Trainingen

Assessments

Werving en selectie

Het begint allemaal bij het wervingsproces. Wat houdt de functie in, welke medewerkers hebben we nodig en welke skills moeten ze in huis hebben? Zet je de vacature breed uit en schiet je met hagel – of zorg je dat je de juiste mensen aan je bindt? Een vliegtuigmonteur is bekend met mechanische systemen en kan ook worden ingezet – met de juiste begeleiding – als windmolenmonteur. Ook kijken we in deze procedure naar de talenten, ambities en drijfveren. Een medewerker werven is niet moeilijk, maar ‘m behouden wel.

In het wervingsproces scheiden we het kaf van het koren, zodat de kans groot is dat je toekomstige werknemer lang blijft plakken.

Consultancy

Zoek je nieuwe collega’s, maar weet je niet precies waar je naar zoekt? Heb je een sparringspartner nodig die je helpt met het bepalen van functie-eisen en het vissen in de juiste vijver? Je kunt bij ons terecht rondom alle vragen op het gebied van recruitment, terwijl je zelf de touwtjes in handen houdt.

Detachering

Zoek je tijdelijk personeel om verlof op te vangen of voor een losstaand project? Wij hebben een groot netwerk dat bestaat uit technische professionals met ieder hun eigen specialisme. Daardoor kunnen we snel schakelen en personeel tijdelijk detacheren aan jouw organisatie

Trainingen

Je wilt het onboardingproces voor nieuwe werknemers soepel laten verlopen. Wordt een medewerker niet goed ingewerkt, dan is de kans aanwezig dat ‘ie snel weer de biezen pakt. Wij bereiden een medewerker optimaal voor met de inhouse-trainingen van Tasman Professionals.

Assessments

De vaardigheden en de persoonlijkheid van een kandidaat leer je pas kennen als deze als werknemer in dienst komt. Hoe weet je zeker dat de medewerker goed aardt in het team? Hoe bouw je het beste team van medewerkers en hoe raken zij optimaal op elkaar ingespeeld? Met de inzet van assessments scheid je het kaf van het koren en worden vaardigheden en persoonskenmerken in kaart gebracht. Op jouw verzoek kunnen we assessments afnemen – als onderdeel van de wervingscampagne of als onderdeel van het sollicitatiegesprek – afhankelijk van de wensen en behoeften.

Scroll to Top