Detachering

Werknemers in loondienst, zzp’ers, freelancers, detachering. Er zijn verschillende vormen van samenwerkingen waarin je als bedrijf je werkzaamheden kan uitbesteden. Op deze pagina lees je meer over technische detachering.

Wat is detachering?

Bij detachering wordt personeel aan een derde partij uitgeleend. De werknemer is in dienst van het detacheringsbureau, maar voert werkzaamheden uit voor een externe opdrachtgever. Het verschil met een uitzendbureau, is dat hierbij werknemers ook onder contract van de opdrachtgever kunnen komen.

Voordelen detachering

Heb je op korte termijn gekwalificeerd personeel nodig? Detachering biedt de oplossing! Voor het opvangen van zwangerschapsverlof of ziekteverzuim is detachering de perfecte uitkomst. Je draagt als organisatie namelijk geen risico en bepaalt voor welke termijn je een werknemer nodig hebt. Daarnaast zorgt een detacheringsbureau voor juist gekwalificeerd personeel, waardoor je zelf niet die eindeloze zoektocht hoeft te maken.

Detacheringsbureau in techniek

Tasman Professionals is een werving-, selectie– en consultancy-bureau voor technische professionals. Daarnaast is het ook mogelijk om aan (tijdelijk) personeel te komen door middel van detachering.

Duurzaamheid is iets wat op de agenda van de meeste bedrijven staat, vandaar dat hier de komende jaren veel in geïnvesteerd gaat worden. Energiebedrijven die groene stroom willen leven, de vraag van consumenten voor het zelf opwekken van duurzame energie.. een greep uit de zaken waar veel behoefte naar is.

Bevindt jouw organisatie zich in de renewables sector en zijn jullie hard op zoek naar professionals in deze groeiende branche? Ons portfolio bestaat uit gekwalificeerde professionals. Van electrical engineers en mechanical engineers tot servicemonteurs.

Uitzenden, payrolling & assessments voor technische organisaties

Naast het detacheren van personeel is het ook mogelijk om via ons nieuw personeel te werven. Een optimaal team samenstellen? Door middel van maatwerk assessments selecteren we gekwalificeerde kandidaten die passen binnen jouw organisatie.

Assessments voor kandidaten

Assessments zijn een uitstekende manier om vaardigheden en capaciteiten inzichtelijk te maken en te beoordelen. Als resultaat ontvang je een duidelijke rapportage en een concreet advies. Vervolgens kan je een werknemer op uitzendbasis of direct in dienst nemen.

Payrolling voor gedetacheerd personeel

In samenwerking met verschillende erkende Payroll-partners, met eigen arbo-dienst, ontzorgen we jouw organisatie op het gebied van administratieve handelingen voor (tijdelijk) personeel door middel van payrolling.

Trainingen voor nieuwe medewerkers

Technische kennis toepassen in de praktijk. We zorgen ervoor dat de kandidaat een optimale match vormt met jouw organisatie. Maar hoe gekwalificeerd een kandidaat ook is, het klaarstomen voor de functie is een belangrijk onderdeel dat niet onderschat mag worden. Door middel van trainingsprogramma’s zorgen we ervoor dat nieuwe werknemers klaargestoomd worden voor de nieuwe uitdaging en ze gemakkelijk landen in de nieuwe werkomgeving.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top