Trainingen

Je staat aan de start van een grootse carrière of je staat op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Allereerst ga je oriënteren welke functie je wilt bekleden, om daarna de juiste organisaties erbij te vinden. Dit is een hele zoektocht: want welke organisaties passen écht bij jou en waar worden jouw talenten optimaal benut? Door ons persoonlijke werving en selectieproces selecteren we hier kritisch op. Aan de hand van assessments zorgen we ervoor dat jouw drijfveren in kaart worden gebracht, zodat er niet alleen naar ervaring wordt gekeken, maar ook persoonlijke kenmerken. Zodra je dat hele proces hebt doorlopen, volgt er in sommige gevallen een training om jou helemaal klaar te stomen voor je volgende uitdaging.

Training voorafgaand aan je sollicitatiegesprek

Veel recruiters en recruitmentbureaus roepen dat ze kwalitatieve kandidaten aanleveren aan organisaties. Logisch, want daarmee staat of valt hun business. Maar in de praktijk is dit vaak lastig te toetsen. Wij roepen het niet alleen: wij leveren ook bewijs. Organisaties roemen ons namelijk altijd vanwege het feit dat onze kandidaten extreem goed zijn voorbereid. Als wij zien dat jij als kandidaat potentie hebt, zorgen we ervoor dat jij goed voorbereid voor de dag komt bij je potentiële opdrachtgever. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Niet voor niets werken wij samen met toonaangevende organisaties binnen de maintenanceoffshorewind– en zonne-energiesector.

Training als voorbereiding op je nieuwe job

Doordat we vooraf je hebben klaargestoomd voor je sollicitatiegesprek in combinatie met jouw goede skills, ben je met gemak door het proces gelopen. Die job is van jou! Maar we gooien je niet zomaar in het diepe. Om met zelfvertrouwen aan je (volgende) uitdaging te beginnen, krijg je in sommige gevallen een training. Een goed inwerkproces is essentieel om jezelf thuis te vooelen. in de organisatie en jouw talenten volledig tot bloei te laten komen. Daarmee onderscheiden wij ons als recruitmentbureau. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Uitzenden, payrolling & assessments voor technische organisaties

Naast het trainen van personeel is het ook mogelijk om via ons nieuw personeel te werven of assessments af te nemen.

Assessments voor kandidaten

Assessments zijn een uitstekende manier om vaardigheden en capaciteiten inzichtelijk te maken en te beoordelen. Als resultaat ontvang je een duidelijke rapportage en een concreet advies. Vervolgens kan je een werknemer op uitzendbasis of direct in dienst nemen.

Het detacheren van personeel

Naast het payrollen van medewerkers, kunnen we ook je werknemers detacheren. Het verschil hierbij is dat de werknemer eventueel ook op je eigen loonlijst kan staan. Lees meer over het detacheren van personeel.

Payrolling voor gedetacheerd personeel

In samenwerking met verschillende erkende Payroll-partners, met eigen arbo-dienst, ontzorgen we jouw organisatie op het gebied van administratieve handelingen voor (tijdelijk) personeel door middel van payrolling.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top