Voor professionals

De perfecte match.

Werken op grote hoogte, van adres naar adres hoppen om storingen te verhelpen of je ambities waarmaken bij een internationale speler. Jouw talenten, wensen en passie zijn het leidend bij die zoektocht in je volgende carrièrestap. Cees gaat – samen met jou en zijn netwerk – graag de uitdaging aan om je droombaan te vinden. Door onze persoonlijke benadering en gaan voor een langetermijnrelatie met onze kandidaten én opdrachtgevers.

Onze expertise ligt bij het bemiddelen van mechanische en elektrotechnische specialisten, project -en maintenance engineers, werkvoorbereiders en project-support medewerkers. Als technisch professional vind je hier een vacature aan die aansluit op jouw skills en ambitie.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Onze vacatures

Vind met gemak je volgende droombaan.

Op onze vacaturesite vind je alle openstaande vacatures. Staat je droombaan er momenteel niet tussen of denk je dat je uit het juiste bent gesneden, ondanks dat je niet voldoet aan de functie-eisen? Doe dan een open sollicitatie en vul onderstaand formulier in. Binnen 2 werkdagen na ontvangst ontvang je van ons een persoonlijke terugkoppeling. Indien we mogelijkheden zien, gaan we graag met je in gesprek over je ambities, talent en je wensen voor je ideale baan op ons kantoor in Alkmaar.
Samen met jou maken we je CV compleet en presenteren en begeleiden we je bij onze opdrachtgever.

Scroll to Top