Wind vacatures

De toekomst van morgen start bij jou vandaag. Met volop vacatures binnen de renewables branche zoals de windsector, zit er altijd iets voor jou tussen. We vertellen je graag meer over onze wind vacatures en hopen dat we jouw sollicitatie binnenkort mogen ontvangen.

Welke wind vacatures kan je regelmatig terugvinden bij ons?

Het opwekken van energie uit natuurlijke bronnen wordt steeds belangrijker. De overheid staat onder grote druk om te verduurzamen en daar is veel mankracht voor nodig. Wij werken samen met een groot aantal organisaties binnen de windbranche en kunnen er daarom voor zorgen dat jij snel aan de slag kan gaan in een van de volgende functies:

  • Bekabelingsmonteur
  • Elektrotechnisch / Mechanisch Service Monteur
  • Inbedrijfsteller Windturbines
  • Rotorblad monteur

Weten welke windvacatures wij op dit moment open hebben staan? Bekijk dan alle vacatures.

Waarom via Tasman Professionals op zoek gaan naar je volgende job binnen windenergie?

Tel 25 jaar ervaring binnen recruitment, veel technische kennis en een groot netwerk van organisaties met oplossingen voor morgen bij elkaar op en de uitkomst is Tasman Professionals. Wij weten precies wanneer een kandidaat binnen een organisatie past. Wij kunnen snel schakelen en jou helpen met je volgende stap in je carrière.

We gaan niet voor de snelle plaatsingen, maar scannen uitgebreid je CV, werkervaring én persoonlijke competenties. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw niveau én dat jij als persoon past bij de organisatie. Door middel van assessments achterhalen we jouw competenties en zorgen we ervoor dat jij volledig tot bloei komt in jouw volgende uitdaging.

Ons sollicitatieproces

Heb jij jouw droombaan op onze vacaturesite gezien? Wacht dan niet langer en solliciteer! Je ontvangt dan binnen een week van ons terugkoppeling. Sluiten je profiel en werkervaring aan op de functie? Dan maken we graag kennis met je. Wanneer we twijfelen, doen we dat ook: soms kan er op basis van jouw competenties dan alsnog een match ontstaan. Wanneer jouw profiel volledig afwijkt van het gevraagde functieprofiel, laten we dat ook weten. We kunnen dan kijken of we een vacature hebben die beter bij je past en weet jij gelijk waar je aan toe bent.

Op basis van het gesprek bekijken we of er een klik is en leren we elkaar kennen. Daarna word je, indien er een match is, voorgesteld aan jouw potentiële werkgever. Zodra ook hier de klik er is krijg je een aanbieding.

Voordat je in dienst treedt, word je door ons volledig klaargestoomd voor de functie door middel van trainingen en maak je direct een vliegende start bij je nieuwe werkgever!

Interesse? Bekijk direct alle wind vacatures.

Heb jij als organisatie vacatures te vervullen binnen de windenergie branche?

Wij helpen je graag! Door korte lijnen en open communicatie zorgen wij dat de vacature wordt vervuld door de juiste persoon. Ook geschikt voor zon-, maintenance– en offshore-vacatures. Neem contact op als jij als organisatie een vacature vervuld wilt zien!

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top