De juiste match tussen werknemer- en gever

Een langetermijnrelatie met
de professional én opdrachtgever aangaan.

Een langetermijnrelatie met de professional én opdrachtgever aangaan.

Dat is waar wij energie van krijgen.

Wij zorgen ervoor dat als professional in de techniek jouw talenten, ambities en
drijfveren optimaal worden ingezet. En als opdrachtgever profiteer je daarvan. We kijken niet alleen naar skills, maar zorgen dat je toekomstige collega’s passen binnen de organisatie.

Zodat zij hun skills optimaal kunnen inzetten. Een win-win-situatie.
Lees hoe wij dat aanpakken.

vacature Process-operator-tasman

Trek de juiste professionals aan in jouw organisatie

Zodat jouw toekomstige werknemers iedere dag fluitend naar hun werk gaan.
Goed voor hen, goed voor de prestaties op de werkvloer. Lees hieronder hoe we jouw organisatie hiermee helpen.

Werving en selectie

consultancy-tasman-professionals

Consultancy

detachering-tasman-professionals

Detachering

Trainingen

Assessments

Andrew H
Andrew H
2023-04-30
Na een lange zoektocht tijdens en na de corona pandemie, heeft Cees Pater alle inspanningen gedaan om mijn een leuke nieuwe uitdagende baan aan te bieden. Hij had net even meer tijd en inzet dan de andere recruiters. Hartelijk bedankt en succes met de andere werkzoekenden.
Ponticossa freeman
Ponticossa freeman
2023-04-04
5 Sterren voor Cees
Stefan Minkelis
Stefan Minkelis
2023-03-30
Ze hebben mij heel makkelijk en snel geholpen aan een hele coole en uitdagende baan zonder dat ik er veel moeite voor hoefde te doen. Enthousiasme is bij het personeel wel te vinden 👌
twan damen
twan damen
2023-01-09
Vorig jaar Mei heb ik Cees leren kennen in mijn zoektocht naar een baan in de offshore, hij heeft me voorgesteld aan een paar bedrijven die bij mijn cv en vooropleidingen aansluiten. De begeleiding van Tasman Professionals heb ik ervaren als een warme deken, persoonlijk contact, goede begeleiding, duidelijke uitleg, begaan/betrokken en belangstellend, weten wat er in de markt speelt, ik ben 100% tevreden over de begeleiding van dit super team. Als je op zoek bent naar een baan in de offshore dan is Tasman Professionals de party die ik je kan adviseren.
Hans V
Hans V
2022-12-04
Tasman professionals, Cees P. heeft heel veel tijd en energie gestoken in bemiddeling voor mij. Een open, eerlijk en transparante communicatie, adviezen. Een fantastische kerel, en organisatie.
dex ullrich
dex ullrich
2022-11-29
De persoonlijke en vriendelijke service van Tasman Professionals heeft mij weer een stap verder gebracht in mijn carrière. Cees nogmaals bedankt voor je vriendelijke service!
Cynthia Hulskes
Cynthia Hulskes
2022-11-25
Ik heb mijn nieuwe werkgever aan Cees te danken. Erg fijne communicatie en staat klaar om je zo goed als mogelijk (en snel) te helpen. Denkt met je mee en weet de juiste match te vinden. Aanrader dus 👍🏻
Tjerk Sondag
Tjerk Sondag
2022-11-25
Prima geholpen bij het vinden van een passende baan in de offshore.
Roy Van hest
Roy Van hest
2022-11-24
Tasman Professionals heeft mij extreem goed geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Cees, hardstikke bedankt voor de moeite die je hebt gedaan voor mij!
Christian Kaul
Christian Kaul
2022-07-16
Enorm goed geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan door Tasman Professionals. Professioneel en zeer kundig personeel. Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan.
Scroll to Top