Booreiland vacature

Twee weken hard werken, twee weken hard genieten. Werken op een booreiland wordt vaak geromantiseerd en er wordt onterecht gedacht dat iedereen – zonder de benodigde kwalificaties – aan de slag kan gaan. 

Een functie vervullen op een booreiland kan je bijna vergelijken met topsport. De extreme weersomstandigheden (wind, extreem koude of warme dagen en regenval) maken het werk zwaar. Daarnaast heb je weinig privacy en zijn dagen van 12+ uur werken eerder regel dan uitzondering. Daarnaast moet je wel degelijk in bezit van de juiste papieren zijn om aan de slag te gaan op een booreiland. Bij Tasman Professionals vind je verschillende booreiland vacatures: durf jij het aan?

Wat is een booreiland?

Een booreiland is een groot platform op zee met als doel om aardolie of aardgas te boren. Deze grondstoffen worden gebruikt voor elektriciteit. Hoewel de productie hiervan afneemt (het is niet duurzaam en reserves raken op), is een groot deel van de wereld hier nog altijd afhankelijk van deze grondstoffen. 

Vaak wordt gedacht dat deze booreilanden alleen in tropische gebieden liggen: de booreilanden waar Tasman Professionals voor bemiddelt, liggen vaak dicht bij huis. Bijvoorbeeld in de Noordzee. 

Vacatures op een booreiland

Een booreiland is een enorm platform en kun je vergelijken met een dorp op zee. Je vindt hier veel technische professionals, maar ook koks om de bemanning te voorzien van eten. Bij Tasman Professionals bemiddelen we voor de volgende booreiland vacatures: 

  • Engineer
  • Offshore Installation manager
  • Knuckle Boom Crane Operator
  • Rig Mechanic / Electrician
  • Roughneck

Heb jij een technische achtergrond en ben je niet vies van hard werken? Bekijk alle booreiland vacatures en solliciteer direct.

Tasman Professionals voor jouw booreiland vacature 

Ben je een opdrachtgever binnen de technische branche en lukt het maar niet om het juiste personeel aan te trekken? Laat Tasman Professionals voor je werken. 

Bedrijven die moeite hebben om het juiste personeel aan te trekken en kandidaten die het voor het uitkiezen hebben, zorgt ervoor dat het lastig is om capabele medewerkers aan te trekken. Daarnaast kost het werven en selecteren van de juiste mensen enorm veel tijd. Personeel werven voor je booreiland vacatures kan makkelijker. Wij kunnen je helpen met de volgende zaken:

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top