Servicemonteur

Het leven als servicemonteur in de maintenance– en offshore branche is avontuurlijk in iedere zin van het woord. Je brengt namelijk de meeste tijd van je shift door op platformen óf in de hoogte. Wil jij dit avontuur aangaan, jezelf verder ontwikkelen en de eerste of volgende stap zetten in je loopbaan? Tasman Professionals helpt je graag verder.

Wat doet een servicemonteur?

Als servicemonteur onderhoud je alle machines en apparaten op locatie. Niet alleen voer je periodieke onderhoudswerkzaamheden van elektrotechnische onderdelen uit, ook vind je storingen in de systemen en los je deze op met behulp van de vastgelegde protocollen. Overige werkzaamheden kunnen zijn:

  • Het uitvoeren van controles ten behoeve van de bedrijfszekerheid en veiligheid;
  • Het aansluiten van kabels aan de schakelkasten;
  • Het plaatsen en aansluiten van test- en registratieapparatuur;
  • Het testen van apparatuur en deze testresultaten analyseren;
  • Het inregelen en afstellen van procesbesturingen.

Organisaties waar een servicemonteur werkt

Het werkveld van een servicemonteur is erg breed. Zo zijn servicemonteurs voornamelijk werkzaam bij technische organisaties. Denk hierbij aan service-, productie- of installatiebedrijven. Als servicemonteur ben je te vinden op de windturbines en/of platformen van onze klanten.

Werken als servicemonteur?

De afgelopen jaren is de vraag naar technische banen enorm toegenomen. Daarom zijn onze opdrachtgevers altijd op zoek naar bekwame servicemonteurs. Tasman Professionals biedt voornamelijk vacatures aan binnen de ‘renewables’-branche. Binnen deze groeiende branche is energie opwekken uit duurzame bronnen zoals windenergie een van de belangrijkste activiteiten. Wil jij graag meewerken aan energietransitie? Bekijk dan onze vacatures binnen de windsector.

Heb je nog niet de baan gevonden die bij jou past? Niet getreurd. Neem contact op met ons en wij helpen je bij het zoeken naar jouw droombaan.

Zoek je een servicemonteur voor jouw organisatie?

Bedrijven binnen de energietransitie staan vooraan in de rij wanneer het het aannemen van nieuw en jong talent betreft. Afgewisseld ervaren, vakbekwame monteurs voor een goede balans. De ‘renewables’-sector heeft de afgelopen jaren een grandioze groei doorgemaakt en hierdoor zijn zij op zoek naar getalenteerde technische professionals. Ben je op zoek naar een servicemonteur die past binnen jouw organisatie? Met een groot netwerk en 25 jaar ervaring helpt Tasman Professionals je bij jouw zoektocht naar de juiste kandidaat. 

Naast het werven van aanstormend en bestaand talent, bieden we ook aanvullende dienstverlening aan. Zo kunnen we je volledig ontzorgen op het gebied van personeelsmanagement. Ons streven is een langetermijnrelatie die goed is voor zowel organisatie als kandidaat. 

Tasman Professionals is van alle markten thuis. Zo zoeken en detacheren wij niet alleen tijdelijke krachten, maar verzorgen wij ook de payrolling en trainingen voor nieuwe medewerkers. Daarbij vergroten we de kans op een perfecte match tussen de organisatie en professional door het afnemen van assessments. Hierdoor scheiden we het kaf van het koren en levert het jouw organisatie beter gekwalificeerde kandidaten op

Kies je voor Tasman Professionals, dan kies je voor de volgende garanties:

  • Focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit
  • Persoonlijk recruitment met heldere rapportages
  • Snelle terugkoppeling waarbij je meteen weet waar je aan toe bent
  •  De best denkbare match tussen de kwaliteiten van de kandidaat en de eisen van de functie
  • Opbouwen van lange termijn relaties bij zowel organisaties als kandidaten 

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We zien jouw personeels-gerelateerd vraagstuk graag tegemoet. Wij zijn er zeker van dat we samen met jouw organisatie tot een passende oplossing komen geschikt voor jouw organisatie.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top