De nieuwe tasmanprofessionals.nl is live

Als dé nieuwe standaard in recruitment, mag een frisse website niet achterblijven. Tasman 2.0 staat live! Waar we voorheen een aparte vacaturewebsite hadden (Werken Aan Energie), staan nu alle openstaande vacatures op de nieuwe tasmanprofessionals.nl. 

De nieuwe standaard in recruitment

Tasman Professionals is dé nieuwe standaard in recruitment. De tijd van snel CV’s schuiven, geen reactie op sollicitaties en alleen matchen op basis van ervaring, in plaats van vaardigheden en talent is voorbij. Herken je jezelf in een van de volgende zaken als technisch professional?

✓ De banen liggen voor het oprapen in jouw branche, maar je krijgt niet juiste aanbiedingen 
✓ Je krijgt in de windbranche geen voet tussen de deur, terwijl je wel technisch bent opgeleid
✓ Je bent afgestudeerd in de richting van vliegtuigbouwkunde of automotive en zoekt een nieuwe uitdaging in je werk
✓ Je deinst niet terug voor fysiek hard werk
✓ Hoe uitdagender, hoe beter: werken op grote hoogtes of op een wilde zee, jou krijgen ze niet klein 
✓ Iedere potentiële werkgever vraagt om (missende) werkervaring, terwijl je weet dat je het talent bezit 

Tasman Professionals kijkt verder dan alleen ervaring en CV. Persoonlijke kenmerken, vaardigheden en talent zijn nog te vaak een ondergeschoven kindje in het sollicitatieproces. Terwijl een professional die liefde heeft voor z’n vak – en bereid is om bij te leren – vaak veel waardevoller is dan een professional met de juiste papieren, maar zonder de juiste motivatie. Met onze jarenlange ervaring in (technisch) recruitment en staff planning, kunnen we het volgende voor je betekenen:

  • Matchen aan de juiste functie
  • Voorbereiding op sollicitatiegesprekken
  • Begeleiding en training bij onboardingtrajecten 
  • Contact na plaatsing bij je nieuwe werkgever 
  • Assessments zodat je wordt gematched op basis van vaardigheden en talenten 

Wil je geen tijd meer kwijt zijn met sollicitaties waar je nooit meer iets van hoort, ongeïnteresseerde recruiters die vooral bezig zijn met commissies binnenhalen en verkeerde matches – waardoor je werkgeluk niet voorop staat? Kies dan voor de nieuwe standaard van recruitment. En onze Tasman 2.0 website sluit daar helemaal op aan.  

De Tasman 2.0 website

Geen poespas in het sollicitatieproces. Daar houden we van. En dat stralen we graag uit op onze website. Voorheen hadden we een aparte website (werken aan energie), maar voor jou als sollicitant kostte dat alleen maar meer moeite. Daarom hebben we alle vacatures nu toegevoegd op de Tasman Professionals-website. Zodat jij binnen 3 kliks naar de juiste vacature kijkt en direct kunt solliciteren. Verder hebben we nog een fris sausje eroverheen gegooid, zodat de site weer helemaal past bij de uitstraling van nu. 

Zie jij jezelf wel werken in de onshore of offshore windsector? Bekijk de vacatures en solliciteer direct. Dan ontvang je binnen 2 werkdagen een inhoudelijke reactie op je mail.

Recente blogs

Contact informatie

Tasman Profesionals B.V.
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar
(Bezoek op afspraak)
info@tasmanprofessionals.nl
+31 (0) 72 30 30 366

Heb je vragen?
Neem contant met ons op!

Scroll to Top