Zon vacatures

Werken aan de toekomst van morgen: daar draag jij graag je steentje aan bij! Fossiele brandstoffen worden uitgebannen en energie wordt opgewekt uit duurzame bronnen. Denk hierbij aan zon- en windenergie bronnen. We vertellen je graag meer over de zon vacatures die we te bieden hebben.

Binnen welke industrieën heeft Tasman zon vacatures?

Binnen de energiesector staan organisaties te springen om technische specialisten. Functies die hier zoal bij komen kijken zijn de volgende:

Weten welke zonvacatures wij op dit moment open hebben staan? Bekijk dan alle vacatures op werkenaanenergie.nl

Waarom via Tasman Professionals op zoek gaan naar je volgende job binnen zonne-energie?

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen recruitment weten wij precies wanneer een kandidaat binnen een organisatie past. Daarnaast hebben wij een breed netwerk in de technische sector en renewables industrie. Daardoor kunnen wij snel schakelen en jou voorzien van de best mogelijke match in jouw volgende carrièrestap.

We matchen alleen als we ervan overtuigd zijn dat jij de beste match voor de organisatie bent en andersom. We kijken verder dan alleen je CV en werkervaring, we kijken namelijk ook hoe jij als persoon bent en in hoeverre jij binnen de organisatie past. Dat doen we door middel van assessments zodat jij volledig tot bloei kan komen in jouw volgende uitdaging.

Stap 1

Solliciteren via het sollicitatieformulier

Stap 2

Cees neemt
contact met je op

Stap 3

Eerste en tweede sollicitatiegesprek

Stap 4

Arbeidsvoorwaarden bespreken

Stap 5

Je contract tekenen!

Heb jij als organisatie vacatures te vervullen binnen de zonne-energie branche?

Wij helpen je graag! Door korte lijnen en open communicatie zorgen wij dat de vacature wordt vervuld door de juiste persoon. Ook wanneer je als organisatie vacatures hebt binnen windmaintenance of offshore, zien we jouw reactie graag tegemoet. Neem contact op als jij als organisatie een vacature vervuld wilt zien!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top