Windmolenpark vacatures

Wie kan dat nou zeggen: dat je je tijdens je werk op grote hoogte boven de Noordzee bevindt? Nee, we hebben het niet over een functie in de luchtvaart. Maar technisch personeel dat in een windmolenpark op zee werkt. Wil jij als technisch professional je steentje bijdragen aan de energietransitie in Nederland én hou jij van een stukje uitdaging in je werk? Bekijk dan eens de windmolenpark vacatures van Tasman Professionals.

Welke windmolen vacatures zijn er?

Subsidies voor organisaties die gaan verduurzamen en strenge sancties voor bedrijven die te veel CO2 uitstoten. De overheid zet man en macht in om het klimaatakkoord van Parijs te halen. Met als einddoel dat we in 2050 in Nederland geen uitstoot meer produceren. 

Dat is een ambitieus doel en daarvoor is energie uit duurzame bronnen nodig – uit windmolens, bijvoorbeeld. De windmolens langs de snelweg zijn waarschijnlijk hartstikke normaal voor je – maar wist je dat er ook veel windparken op zee worden aangelegd? Logisch, want het rendement is hoger omdat het hier harder waait. En voor het plaatsen en onderhouden van windparken is personeel nodig. De volgende windmolenpark vacatures kun je vervullen:

 • Vacature inbedrijfsteller windmolens 
 • Vacature windmolen monteur
 • Vacature servicemonteur  
 • Vacature elektrotechnisch/mechanisch monteur 
 • Vacature projectmanager windenergie 
 • Vacature technisch adviseur windenergie 
 • Vacature inspecteur windturbines

Op welke locaties staan windmolenpark-vacatures?

Door het hele land zijn organisaties op zoek naar technisch talent. Wanneer het aankomt op offshore windmolenpark-vacatures, gaat het met name om de provincies langs zee, waaronder Friesland, Noord-Holland, Zeeland en West-Brabant. 

Benieuwd met welke vacatures op het gebied van windmolens jij matched? Bekijk alle windmolen vacatures.

Wat verdien je als monteur op een windpark?

Als windmolenmonteur lever je een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van Nederland. Het is een verantwoordelijke functie. Afhankelijk van je ervaring, kennis en vaardigheden, kun je een bruto salaris verdienen tussen € 2.500 en € 3.900 in fulltime-dienstverband. Vakantiegeld, vakantie- en adv-dagen, betaalde overuren en doorgroeimogelijkheden zijn vaak onderdeel van je secundaire voorwaarden. 

Hoe solliciteer ik op een vacature van Tasman Professionals?

Recruitment moet veranderen. De tijd van lange sollicitatieprocedures, slechte communicatie naar de kandidaat en een niet-transparant proces is voorbij. En wij willen daarin graag de standaard zijn. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent als je solliciteert. Ons sollicitatieproces verloopt in 5 overzichtelijke stappen:

 • Stap 1: Vul het sollicitatieformulier in 
 • Stap 2: Cees neemt binnen 2 werkdagen contact met je op 
 • Stap 3: Bij een goede match, worden eerste en tweede sollicitatiegesprek gepland
 • Stap 4: De arbeidsvoorwaarden worden besproken 
 • Stap 5: Gefeliciteerd, je mag je contract tekenen!

Ook wanneer het anders loopt – jij of de opdrachtgever voelt geen match – dan wordt dat duidelijk gecommuniceerd. En zoeken we samen verder naar een functie die bij je past. 

Waarom solliciteren via Tasman Professionals?

Als technisch professional vliegen de aanbiedingen je waarschijnlijk om de oren. Er is veel vraag naar technisch geschoold personeel. Maar tegelijkertijd zorgt dat misschien voor wat keuzestress: hoe weet je dat je te maken hebt met een goede werkgever die jouw talenten optimaal benut?

Daarom is het slim om te solliciteren via Tasman Professionals voor jouw volgende functie in een windmolenpark. We stomen jou niet alleen klaar voor de functie – maar zorgen ook voor een optimale match. Alle partijen hebben namelijk baat bij een langetermijnsamenwerking. We testen bijvoorbeeld je vaardigheden aan de hand van assessments en stomen je klaar voor de functie met een training. Zodat jij volledig voorbereid begint aan je nieuwe functie op het windmolenpark.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top