Windmolen vacatures

De toekomst van morgen. Windenergie is schone energie die komt uit een bron die nooit op zal raken. De hoeveelheid CO2-uitstoot die dit met zich meebrengt is vele malen lager dan die van andere energie-opwekkers. Windmolens kunnen zonder de lucht te vervuilen, zonder het klimaat te belasten en zonder grondstoffen uit te putten stroom opwekken. Hoe harder het waait hoe meer energie vrijkomt op de momenten dat het niet waait leveren windmolens nog steeds stroom. Alle energie die wordt opgewekt wordt op het energienet gezet en daar wordt later gebruik van gemaakt.

Het grootste gedeelte van duurzaam opgewekte energie in Nederland wordt door windmolens geproduceerd. Je kunt ze vinden op zee en middenin de weilanden op de zogeheten onshore en offshore windmolenparken. Houd jij wel van uitdaging en wil jij graag meewerken aan deze schone energiebronnen? Vind je het geen probleem om op grote hoogte te werken? En wil je werken in een leuk en afwisselend team van ervaren monteurs? We vertellen je graag meer over de verschillende windmolenparken en de bijbehorende vacatures.

Werken op een windmolenpark?

Wij zijn opzoek naar echte doeners die kicken op hard werken en extreme locaties. Onze opdrachtgevers binnen de windsector zijn zoek naar echte alleskunners die op land en op zee windmolens voorzien van installatie, onderhoud en reparaties. 

Ben je benieuwd geworden naar wat voor windmolen vacatures er zijn op on- en offshore windparken? Wij zijn onder anderen op zoek naar;

 • Elektrotechnisch service monteur 
 • Inbedrijfsteller windturbines 
 • Mechanisch service monteur
 • Bekabelings medewerker 
 • Rotorblad monteur

Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om er zeker van te zijn dat jij alle benodigde kennis in huis hebt om de werkzaamheden uit te voeren word je ingewerkt door ervaren monteurs voordat je aan de slag gaat. 

Heb jij ervaring in de techniek en zie jij jezelf wel werken op een windmolenpark? Bekijk alle vacatures op werken aan energie en solliciteer direct. Komt jouw CV niet helemaal overeen maar heb je wel de nodige kennis en ervaring? Neem dan contact op met ons.

Waarom kiezen voor Tasman Professionals?

Met ons breed portfolio in zowel organisaties als professionals, zorgen wij voor de optimale match. Kies je voor Tasman Professionals, dan kies je voor de volgende garanties:

 • Focus op kwaliteit i.p.v. kwantiteit
 • Persoonlijk recruitment met heldere rapportages
 • Snelle terugkoppeling waarbij je meteen weet waar je aantoe bent
 • Focus op de talenten van kandidaat
 • De best denkbare match tussen de kwaliteiten van de kandidaat en de eisen van de functie
 • Opbouwen van langetermijnrelaties bij zowel organisaties als kandidaten

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top