Werving selectie technisch personeel

Het aantal afgestudeerden met een technisch diploma blijft maar dalen. In Nederland hebben we een groot tekort aan technisch opgeleide mensen, waardoor de economische groei wordt afgeremd. De belangstelling voor technische studies daalt en slechts de helft van de afgestudeerden gaat daadwerkelijk in dit vakgebied aan de slag. Laat Tasman Professionals je helpen met de werving en selectie van technisch personeel.

Werving en selectie van technisch personeel

Tel daarbij op dat Nederland steeds meer aan het verduurzamen is, waarbij technisch personeel hard nodig is. Terwijl deze bedrijven allemaal een hengel uitgooien in dezelfde vijver, pompt Tasman Professionals de vijver spreekwoordelijk leeg. Met het juiste netwerk en meer dan 25 jaar ervaring binnen recruitment én de technische branche, zorgen wij voor een succesvolle werving en selectie van technisch personeel.

Recruitment in de technische branche

Tasman Professionals is gespecialiseerd in het leggen van de optimale match tussen kandidaat en organisatie. Niet alleen op basis van CV en motivatiebrief, maar ook op basis van drijfveren. Niet voor niets worden wij door onze opdrachtgevers geroemd om de hoge kwaliteit van technische professionals die wij aanleveren. Wij werven en selecteren voor bedrijven binnen de renewables branche (wind– en zonne-energie), maintenance en offshore.

Werving en selectie van technisch personeel door Tasman Professionals?

Kan jouw organisatie wel wat technisch talent gebruiken? Laat je nieuwe personeel werven door ons. We hebben een grote database aan technisch talent. Met de volgende redenen hopen we je te overtuigen waarom je je vacatures zou moeten uitbesteden aan Tasman Professionals:

  • Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van recruitment;
  • Eigen kennis en ervaring binnen de technische branche;
  • De nieuwe standaard op het gebied van Renewables Recruitment;
  • Niet ordinair “CV’tjes schuiven”, maar een relatie op lange termijn;
  • We hebben een hoge vervullingsgraad van vacatures;
  • Persoonlijk contact en korte lijnen.

Zijn wij het werving en selectiebureau dat jij zoekt?

Kwaliteit boven kwantiteit. Geen snelle CV’s schuiven, maar de optimale match tussen organisatie en professional. Dat is waar wij voor staan.

Als organisatie kan je met een gerust hart de technische recruitment aan ons overlaten. Het scheelt je tijd en uitzoekwerk, wat je terugverdient als je investeert in onze diensten. Daarnaast bieden wij ter ondersteuning voor organisaties ook aanvullende diensten aan, zoals:

  • Assessments afnemen
  • Kandidaten trainen
  • Payrolling (onshore én offshore)

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top