Vacature windenergie

Werkzaamheden uitvoeren op 100 meter hoogte: een uitdaging die misschien wel is weggelegd voor jou.

Tasman Professionals heeft verschillende opdrachtgevers binnen windenergie. Zij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven werknemers die letterlijk in de wolken zijn van een uitdaging in de hoogte. Voor functies aan land (onshore) of op zee (offshore). Ben jij een technische professional? Lees dan verder.

Over windenergie

Tegenwoordig vind je door het hele land windmolens. Deze windmolens, ook wel windturbines genoemd, zorgen voor duurzame energie. Werken aan een gezondere toekomst voor de komende generaties: dat willen we toch allemaal?

Mede om deze reden wordt er telkens meer gebruik gemaakt van deze groene energiebron. Vooral in Nederland waait het vrijwel altijd. Hierdoor raakt windenergie nooit op en is deze bron onuitputtelijk.

Op deze pagina vertellen we je graag meer over windenergie en hoe jij als professional hier je steentje aan kan bijdragen.

Hoe wordt windenergie opgewekt?

Windenergie wordt opgewekt door windmolens. Deze molens worden logischerwijs aangedreven door de wind, waardoor er directe energie ontstaat. Niet alleen aan land (onshore), maar ook op zee (offshore) kom je windparken tegen. Beide windparken vragen om verschillende werkomstandigheden. Wie van een uitdaging houdt, zou zich vrijwel zeker eens moeten verdiepen in deze twee avontuurlijke bedrijfstakken.

Ook bij uitdagende weersomstandigheden trotseer jij de onstuimige zee om jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren als je offshore werkt. Soms maken deze omstandigheden het werk wat lastiger dan bij een onshore windmolenpark. Maar dit maakt het werk zeker niet minder leuk.

Wil jij meer informatie over dit uitdagende werk op zee en ben je benieuwd welke functies wij jou aan kunnen bieden? Bekijk dan onze pagina’s over offshore windparken en offshore werken.

Vacatures binnen windenergie

Door weer en wind en werken op grote hoogtes: is dat voor jou dé ultieme uitdaging? Dan ben je hier op de juiste plek. Iedere dag zijn wij voor onze klanten op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s.

Samen met een team van specialisten werk je continu aan de energietransitie. Daarnaast krijg je de kans jezelf vaktechnisch verder te ontwikkelen en word je klaargestoomd voor de volgende stap in je loopbaan.

Overal door het land draaien windturbines dag en nacht om ons te kunnen voorzien van windenergie. Om dit vlekkeloos te laten verlopen heb jij samen met je team van gedreven, enthousiaste en ervaren monteurs het gezag over het installeren, onderhouden en repareren hiervan.

Wil jij meer informatie over de beschikbare functies binnen windenergie? Bekijk alle windenergie vacatures.

Als organisatie windenergie vacatures te vervullen?

Wij helpen je graag bij het vervullen van jouw windenergie vacatures. Met meer dan 25 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling en ons grote netwerk, helpt Tasman Professionals jouw bedrijf maar al te graag met het vinden van de juiste medewerker.

Daarnaast werken we met Payroll systemen om onze opdrachtgevers te kunnen ondersteunen. Zo kan jouw nieuwe medewerker de gewenste- en ultieme start maken.

Tot slot is het vaak aftasten of de kandidaat de juiste toevoeging voor jouw team is. Om er zeker van te zijn dat je als bedrijf de juiste werknemer met de juiste capaciteiten en vaardigheden aanneemt, kunnen wij op jouw verzoek een assessment uitvoeren. Vervolgens ontvangt de opdrachtgever een rapportage met een concreet advies (maatwerk). Meer weten? Maak kennis met ons.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top