Uitzendbureau technisch personeel

Je bent uitgeleerd bij je vorige werkgever, hebt je diploma behaald en wilt deze theorie gaan toepassen in de praktijk of bent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen jouw vakgebied: een uitzendbureau voor technisch personeel kan jou helpen bij het vinden van de juiste functie, bij de juiste werkgever.

Wat doet een technisch uitzendbureau?

Het vinden van de juiste match tussen werkzoekende en opdrachtgever in de technische sector: dat is wat een technisch uitzendbureau doet. Wanneer je als technisch professional op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, kun je je bij ons aanmelden als werkzoekende. Met behulp van ons grote netwerk gaan we samen op zoek naar de optimale match voor op lange termijn.

Nadat we je reactie in behandeling hebben genomen, laten we binnen twee werkdagen van ons horen. We laten je dan weten of jij de optimale match bent voor de opdrachtgever. Hierbij wordt gekeken naar je wensen, beschikbaarheid en je ervaring. Ook wordt er gekeken naar de vacature-eisen. Pas jij bij het gevraagde profiel? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek waar we gaan praten over jouw wensen, je talent en ambities. Vervolgens helpen we je bij het compleet maken van je CV. Tot slot begeleiden we je, met als doel je goed voorbereid aan de opdrachtgever te kunnen presenteren.

De opdrachtgever is in dit verhaal onmisbaar. Want zonder opdrachtgever, geen vacature. Ons technisch uitzendbureau helpt de opdrachtgever zijn of haar optimale match te vinden. Aan de hand van de openstaande vacature helpt het technisch uitzendbureau door middel van haar grote database de juiste kandidaat voor de opdrachtgever te vinden.

Om opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen wanneer zij voor slechts een bepaalde tijd werknemers willen inzetten, werken wij met payroll systemen. Ook kan de opdrachtgever een assessment aanvragen om zo de capaciteiten en vaardigheden van de kandidaat inzichtelijk te maken.

Technische functies bij ons

Werken op verschillende hoogtes op het land of op zee, ervoor zorgen dat productie en gebouwinstallaties dag en nacht operationeel zijn of letterlijk het dak op kunnen gaan? Met de technische functies binnen de zonwindmaintenance of offshore sector, is de keuze reuze. Maar wat houden deze sectoren eigenlijk in?

Wat houdt werken binnen de zonnesector in?

Zij die in de zonnesector werken, roepen het vaak met plezier van de daken. Je draagt een steentje bij aan de toekomst door je bezig te houden met het monteren en onderhouden van zonnepanelen. Tijdens je werkdagen bevind jij je grotendeels op de daken van appartementencomplexen en woningen.

Wat houdt het werken binnen de windsector in?

Je bent niet bang voor hoogtes en houdt van een uitdaging: dat is het werken in de windsector. Binnen deze sector zorg je voor het plaatsen en onderhouden van windturbines. Deze windmolenparken vind je langs snelwegen door heel Nederland, maar ook op de Noordzee.

Wat houdt het werken binnen de maintenance sector in?

Maintenance is de vertaling van ‘onderhoud’. Essentieel voor alle machines binnen de technische branche. Van energiecentrale tot gebouwinstallatie: jij zorgt ervoor dat deze installaties in topconditie blijven.

Wat houdt het werken binnen de offshore sector in?

Wil jij je als technisch professional graag verder ontwikkelen op zee? Kies dan voor de offshore sector. Net als in de maintenance branche voer je onderhoudswerkzaamheden uit en ben jij degene die ervoor zorgt dat installaties op zee up-to-date zijn. Van windpark tot booreiland.

offshore windparken

Solliciteren op technische functies via Tasman Professionals

Op grote hoogtes werken aan energietransitie, samen met een team van specialisten: wanneer je kiest voor een vacature in de windsector, houd je van een uitdaging.

Ga aan de slag als installatie of servicemonteur, leer met steigers en hoogwerkers omgaan, bevestig montagesystemen op de daken en monteer de panelen. Als installatie of servicemonteur doe je er alles aan om de klant tevreden te stellen.

Houd je je liever bezig met onderhoud? Bekijk dan eens de verschillende functies binnen de maintenance. Vervul bijvoorbeeld de functie werkvoorbereider, waarbij je op afstand, ad hoc support aan kan bieden aan het technische team. Daarbij bewaak je de voortgang en planning van de werkzaamheden en maak je met regelmaat site visits op locatie.

Wil je je liever op zee verder ontwikkelen? Met een functie in de offshore sector krijg je deze kans. Als operator is het belangrijk dat je veilig te werk gaat, je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en weet om te gaan met diesel- en gasmotoren, gasturbines, compressoren, et cetera. Hou je van afwisseling? Dan is zijn deze functies je op het lijf geschreven. Naast de techniek, voer je namelijk ook administratieve werkzaamheden uit.

Hebben deze functies je enthousiast gemaakt? Bekijk dan onze vacaturewebsite voor alle openstaande vacatures.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top