Technische banen

Het aanbod in technische banen groeit

De vooruitzichten voor vakmensen binnen de technische branche zijn positief: de vraag naar technisch geschoolde werknemers stijgt enorm. De economie trekt aan, waardoor de afgelopen twee jaar tijd een groei in vacatures heeft plaatsgevonden van 28%. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de technische branche? Van technisch projectleider tot werktuigbouwkundige. Lees op deze pagina alles over het aanbod aan technische banen.

Werk jij accuraat, gestructureerd en veilig? Kunnen jouw collega’s vlot en correct met je communiceren én kun jij zowel in teamverband- als zelfstandig te werk gaan? Dan is de functie servicemonteur je op het lijf geschreven.

Jij bent namelijk degene die het onderhoud uitvoert en storingen oplost. Zo zorg jij ervoor dat alle gebouwinstallaties aan hun wettelijke eisen voldoen. Dit werk voer je samen met je collega’s of zelfstandig uit. Naast je werkzaamheden werk je ook met maintenance management software. In deze systemen rapporteer je het onderhoud en de eventuele storingen.

Ben jij de servicemonteur die onze opdrachtgevers zoeken? Twijfel niet en solliciteer via onze website.

Als Inbedrijfsteller van windturbines ben je geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen, analytisch sterk en werk je oplossingsgericht.

Je werkt nauw samen met een installatie coördinator, waarmee je controleert of alle onderdelen, tekeningen en gereedschap aanwezig is. Ook controleer je kabels om deze vervolgens aan te sluiten, zoek je storingen op en los je deze op. Daarbij test en kalibreer je omvormers, draaivelden, safeguarding en controleapparatuur. Tegen het einde van je werkdag analyseer je de uitslagen van de test en lokaliseer je hiermee de problemen om deze te verwerken in de administratie.

Zie jij jezelf al werken als inbedrijfsteller? Twijfel niet en solliciteer direct via onze website.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top