Technisch uitzendbureau

Als organisatie in de technische branche valt het niet mee om aan de juiste mensen te komen. Al jaren is een tekort aan personeel met specialistische kennis, terwijl de vraag juist toeneemt. Het kost veel moeite en tijd om de juiste mensen te vinden, terwijl er ook nog honderd-en-één andere taken op je bord liggen. Herkenbaar? Schakel een technisch uitzendbureau in voor het werven van talent. 

Interesse in een samenwerking? Cees heeft er kaas van gegeten!

Wat is een technisch uitzendbureau?

Een technisch uitzendbureau focust zich op het vinden van de perfecte match tussen werkzoekende en opdrachtgever in de technische sector. Van net afgestudeerden tot ‘ouwe rotten’ in het vak: wij bouwen langetermijnrelaties op met de sollicitanten, waardoor we een breed netwerk hebben van potentiële opdrachtgevers.

Jouw technische vacatures vervuld door ons

Wij zijn van mening dat sterke samenwerkingen alleen van de grond komen door optimaal vertrouwen en langetermijnvisie. Geen CV’s schuiven, maar een vaste partner op het gebied van technisch recruitment die je helpt de juiste mensen aan te trekken. 

Naast uitzendkrachten, hebben we ook andere diensten waarbij we jou kunnen helpen. Besteed payrolling uit, laat ons meedenken in het assessment-traject om het kaf van het koren te scheiden of helpen met trainingen tijdens het onboarding-traject. Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Wat doet een technisch uitzendbureau voor jou als technisch professional?

Het liefst vind je zelf je volgende uitdaging. Maar je volgende carrièrestap via een technisch uitzendbureau laten lopen, is een slimme zet. 

Wij zorgen ervoor dat jij álles uit je sollicitatie haalt, dat we samen een baan vinden waarvoor jij geknipt bent en stomen je klaar voordat je start. Via onze vernieuwde vacaturesite Werken Aan Energie vind je verschillende vacatures in verschillende niveaus. We bieden vacatures aan binnen Wind, maintenance en olie & gas. Via de overzichtelijke pagina kun je eenvoudig solliciteren op je toekomstige droombaan. Nadat je je hebt aangemeld en wij jouw reactie hebben ontvangen, nemen we binnen twee werkdagen contact op. 

Onze technische recruiters leggen een eerste contact om kennis te maken, waarin jouw wensen, doelen en ambities worden besproken. We kijken namelijk verder dan alleen dat papiertje met diploma’s. Wanneer dit aansluit, gaan we inhoudelijk verder om eventueel je CV bij te schaven en je voor te bereiden op het sollicitatiegesprek met de opdrachtgever. Wij verbinden je niet alleen aan je potentiële werkgever, maar stomen je ook klaar.

De verschillende branches waarin ons technisch uitzendbureau actief is

Werken in de windsector

Nederland streeft ernaar om in 2050 alle energie uit duurzame bronnen te halen. Windenergie is er hier een van. Windenergie wordt opgewekt uit windturbines. De bewegingsenergie van de lucht wordt dan omgezet in een bruikbare vorm van energie. Deze turbines hebben installatie, onderhoud en reparatie nodig. Werken in de wind kan op het land, of op zee.

Werken in de gas- en oliesector

De gas- en oliesector staat in de spotlights. Dit komt doordat de uitdagingen voor deze branche groter dan ooit zijn. Opvallend is dat de vraag naar deze vorm van energie blijft toenemen maar er daarnaast wel grote politieke onzekerheid heerst. Reserves aan gas en olie zijn lastiger aan te komen waardoor de handelsprijzen blijven stijgen. Juist hierdoor is het belangrijk dat de installaties optimaal werken en onderhouden worden, om het onderste uit de kan te halen.

 

Werken binnen maintenance

Binnen de verschillende branches van duurzame energie wordt gebruik gemaakt van complexe machines, installaties en technieken om ervoor te zorgen dat er zo veilig en zoveel mogelijk energie kan worden geproduceerd. Om dit te laten slagen ben jij als specialist er onder andere verantwoordelijk voor dat het onderhoud op de juiste manier uitgevoerd kan worden.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top