Technisch recruiter

Een onmisbare schakel, dát is een technisch recruiter. Hij is een kei in netwerken en een echt mensenmens. Door middel van zijn ruime netwerk legt hij verbindingen, waardoor iedere technische positie wordt vervuld door de beste kandidaat. Kortom, een technisch recruiter is een professional in het stationeren van andere professionals

Wat is een technisch recruiter?

Een technisch recruiter koppelt de juiste mensen aan openstaande vacatures. De recruiter gaat voor de opdrachtgever op zoek naar sollicitanten voor technische uitdagingen. Deze banen zijn gericht op de technische branche. De recruiter bezit ervaring en kennis van techniek.

Op deze manier ontstaan de mooiste samenwerkingen waarin sollicitant en opdrachtgever  elkaar versterken. Een recruiter in de technische branche beschikt over een aantal specifieke eigenschappen. Mensenkennis is er een van. Ook makkelijk contact leggen, nauwkeurigheid en gedrevenheid horen bij de aanwezige kwaliteiten.

Aan de slag binnen de technische branche?

Wij bieden jou de kans de perfecte baan te vinden in de techniek. Wij richten ons met name op renewables recruitment: banen die de wereld een stuk mooier maken. Bijvoorbeeld door vacatures aan te bieden om duurzame energie te winnen uit onuitputtelijke bronnen zoals de zon en wind. Daarnaast bieden we ook verschillende offshore- en maintenance functies aan in andere branches.

Ben jij meer iemand iemand die de handen uit de mouwen steekt? Een baan zoekt met minder praten en meer ‘doen’? En heb je affiniteit met technische branches? Bekijk onze vacaturesite werkenaanenergie.nl.

Staat jouw droombaan er niet tussen? Neem dan contact op en wij helpen je graag

Een technisch recruiter voor jouw vacatures

Ben jij een opdrachtgever op zoek naar passende kandidaten, maar wil het niet vlotten? Daar is een oplossing voor. Door je in contact te laten komen met technisch recruiters wordt razendsnel het beste personeel gevonden. Met inlevingsvermogen zet de recruiter ieder op een passende plek de techniek, zodat talent duidelijk naar voren komt. Er is geen tijd om te wachten tot de juiste kandidaat zich per toeval meldt. Er moeten resultaten behaald worden en daarvoor zijn de juiste professionals nodig. Voor beide partijen is de samenwerking een win-win.

Benieuwd hoe wij jouw aan jouw organisatie technisch talent kunnen koppelen? Vul het contactformulier op deze pagina in.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top