Technisch personeel gezocht

Technisch personeel gezocht! Techniek maakt een wereld van verschil. Stel je voor dat jij als technisch professional een steentje bij mag dragen aan de groei van een organisatie met behulp van jouw technische skills, Wij hebben een breed portfolio aan opdrachtgevers die op zoek zijn naar technische professionals. Ben jij klaar voor jouw volgende technische uitdaging? Lees dan snel verder.

Technisch personeel gezocht voor vacatures van Tasman Professionals

Of het nu op het land is, op zee of op grote hoogte: jij gaat de uitdaging maar al te graag aan. Van zonnepanelen monteren tot het onderhouden van windturbines, niets is te gek. Samen met je team van technische professionals wil je van iedere werkdag een productieve werkdag maken. Jij kan je ei kwijt in de maintenanceoffshorewind, of zon-sector.

technisch personeel gezocht

Houd jij van onderhoud aan complexe productie en gebouwinstallaties, het oplossen van storingen en kan jij goed werken in teamverband? Dan is werken in de maintenance sector voor jou weggelegd.

Of je nu servicemonteur, manager of werkvoorbereider bent, samen een team van technische professionals zorg je ervoor dat alle installaties dag en nacht naar behoren werken en daarbij voldoen aan de wettelijke eisen. Naast praktijk, ga je ook administratief te werk om bijvoorbeeld eventuele storingen te rapporteren. Hiervoor gebruik je verschillende management software.

Ben jij leergierig, accuraat, heb je een correcte en vlotte manier van communiceren, is precisiewerk niets nieuws voor jou en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband goed presteren? Dan ben jij de perfecte toevoeging in de maintenance sector.

Ben je benieuwd welke maintenance vacatures er momenteel openstaan? Kijk dan snel op de website van werken aan energie.

Technisch personeel gezocht voor offshore banen

Ben jij klaar voor een uitdaging op zee? Dan past de offshore sector in dat plaatje. Van werken in de controlekamer tot het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden: geen dag is hetzelfde. Offshore vacatures vind je in de vorm van windparken op zee en booreilanden.

Vervul bijvoorbeeld de functie technicus, operator of driller, waarbij veiligheid- en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Je gaat aan de slag met gas- en dieselmotoren, compressoren, gasturbines en DCS-systemen. Of je staat een van de vijf nieuwe windparken in de noordzee aan te sluiten.

Beschik jij over analytisch inzicht, ben je bereid om trainingen en opleidingen te volgen, ben je proactief ingesteld en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken onder druk? Wellicht zijn onze opdrachtgevers dan op zoek naar jou.

Werken met duurzame energiebronnen

Werken met energie die nooit op gaat, niet belastend is voor het milieu en dus geen CO2-gassen uitstoot. Dat is werken met duurzame energie.

Vrijwel dagelijks hebben we te maken met duurzame energiebronnen. Wind is één van deze bronnen. De wind is onuitputtelijk en schoon. Daarnaast is de CO2-uitstoot zo’n 50 maal lager dan die van de ‘normale’ stroom. Wanneer jouw functie zich afspeelt in de windsector, draag je dus een steentje bij aan duurzame energie. Trotseer verschillende hoogtes en ga aan de slag als windmolen monteur, bekabeling medewerker of rotorblad monteur.

Bij Tasman Professionals houden we ons constant bezig met renewables recruitment. Werken aan de wereld van morgen. Hou jij van een uitdaging, ben je niet bang voor hoogtes en vind jij het ook belangrijk om duurzaamheid te stimuleren? Bekijk onze technische windvacatures.

Naast wind, is ook de zon een oneindige duurzame energiebron. Aangezien de zon dagelijks schijnt, ook wanneer we hem niet zien, is ook deze bron onuitputtelijk. Zonne-energie wordt mede verwekt door zonnepanelen.

Wil jij graag bijdragen aan het verwekken van deze duurzame energie? Ga aan de slag als projectontwikkelaar, projectleider of zelfs servicemonteur.

Ben je opdrachtgever en ben je op zoek naar technisch personeel?

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top