Selectiebureau

Werknemers in loondienst, zzp’ers, freelancers, detachering. Er zijn verschillende vormen van samenwerkingen waarin je als bedrijf je werkzaamheden kan uitbesteden. Op deze pagina lees je meer over onze dienstverlening als technisch selectiebureau.

Wat is een technisch selectiebureau?

Wij houden ons, net als ieder ander selectiebureau, bezig met het werven & selecteren van de juiste professionals. Bij ons draait het om de kandidaat en zijn of haar talent en passie. Door middel van persoonlijke benadering gaan we voor een langetermijnrelatie met onze kandidaten en opdrachtgevers.

Wij richten ons hierbij op technische specialisten voor specifieke branches. Onze expertise is het bemiddelen tussen mechanische en elektrotechnische specialisten, project en maintenance engineers, werkvoorbereiders en project support-medewerkers en jouw organisatie.

Voordelen uitbesteden van selectieprocedure

Op korte termijn gekwalificeerd personeel nodig? De vijver van technische professionals is klein. Doordat wij al 25 jaar ervaring hebben binnen de technische branche, gaan wij de uitdaging aan om die zeldzame vis uit de vijver te pikken. Lange sollicitatieprocedures, flinke investeringen inhouse werving & selectie zonder het gewenste resultaat.. vanaf nu is dat verleden tijd.

Assessments voor technische organisaties

Het vullen van de pijplijn met kandidaten is geen probleem. De kunst is om ervoor te zorgen dat het gekwalificeerde kandidaten zijn die passen bij de functie. Door op maat gemaakte assessments scheiden we het kaf van het koren. Dit kan in het proces voorafgaand aan de sollicitatie, waardoor het aantal gesprekken minder is, maar van hogere kwaliteit.

Tijdens de sollicitatieprocedure kunnen we hierbij ondersteunen door de specifieke kwaliteiten te toetsen.

Voordat de sollicitant vervolgens in dienst treedt, kunnen assessments helpen bij het bepalen van de functie en omgeving waarin de kandidaat gaat functioneren. Op deze manier komen de kwaliteiten van deze specifieke kandidaat tot z’n volledige recht.

Trainingen voor nieuwe technische medewerkers

Door middel van trainingen, voorafgaand aan de indiensttreding, wordt de kandidaat volledig klaargestoomd voor de technische functie.

Het uitbesteden van de werkzaamheden aan werving & selectiebureau Tasman Professionals heeft daarom de volgende voordelen:

  • Minder tijd kwijt aan gesprekken waarbij kwaliteit mist
  • Focus op kwaliteit i.p.v. kwantiteit
  • Focus op de talenten van kandidaat
  • De best denkbare match tussen de kwaliteiten van de kandidaat en de eisen van de functie
  • Snellere doorloop waarbij we focussen op lange termijn-relaties

Payrolling voor jouw werknemers

In samenwerking met verschillende erkende Payroll-partners, met eigen arbo-dienst, die de administratieve handelingen voor (tijdelijk) personeel uit handen nemen. Hierdoor heb je minder gedoe op het gebied van de personeelsadministratie en draag je geen risico bij ziekteverzuim.

Naast onze diensten als selectiebureau kunnen we jouw organisatie daarom ook ontzorgen op het gebied van assessmentstrainingendetachering en payrolling. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem contact op.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top