Renewables recruitment

Werken aan de toekomst van morgen. De overheden in Nederland en de rest van de wereld trekken aan de bel: het is tijd om te verduurzamen. Met verschillende maatregelen waaronder het klimaatakkoord is het van belang dat iedereen zijn steentje hieraan bijdraagt. Gas wordt langzaam uitgebannen en we gaan massaal over op ‘groene stroom’. Deze groene stroom wordt opgewekt door middel van windmolens en zonnepanelen. Deze energietransitie betekent dat er de komende jaren veel nieuwe banen gecreëerd worden binnen de renewables-sector. Tasman Professionals is hierin gespecialiseerd en wij zorgen voor de standaard in renewables recruitment.

Wat houdt renewables recruitment in?

Recruitment is het werven en selecteren van professionals voor de juiste organisaties. Bij renewables recruitment richten we ons specifiek op de renewables branche. Industrieën die zich richten op het opwekken van energie met hetgeen dat de natuur ons heeft gegeven. Er is steeds meer vraag naar technische professionals binnen deze branche. Ook door alle maatregelen op het gebied van duurzaamheid door overheden, zal deze vraag de komende jaren verder toenemen. Binnen de wind- en zonne-energie industrie vind je een overzicht van alle vacatures binnen de renewables die op dit moment open staan.

Wil je renewables recruitment uitbesteden aan ons?

Organisaties binnen de “renewables”-sector staan te springen om jong, nieuw talent. Heb jij vacatures die op korte termijn vervuld moeten worden? Wij helpen je graag met de werving en selectie ervan.

Werven en selecteren van deze professionals dient niet de volledige lading. Wij schuiven niet met poppetjes, maar zorgen voor een persoonlijke benadering en begeleiding. Door tijd te nemen voor de kandidaten zorgen we voor kwalitatieve plaatsingen. We gaan dan ook niet voor het ‘schuiven van een paar cv’tjes’, maar een langetermijn-relatie. Op die manier blijven alle betrokken partijen tevreden.

Met ruim 25 jaar aan ervaring zorgt Tasman Professionals ervoor dat de juiste kandidaat aan de slag gaat. Met vooraf duidelijke afspraken en korte lijnen.

Ook wanneer jouw organisatie op zoek is naar tijdelijke krachten, kunnen wij ondersteunen. We ontzorgen jouw organisatie op het gebied van payrolling en trainingen voor nieuwe medewerkers. Tevens kunnen we het kaf van het koren scheiden door onze effectieve assessments. Dat scheelt een hoop tijd én het trekt beter gekwalificeerde kandidaten aan.

Waarom kiezen voor Tasman Professionals?

Naast werving & selectie ontzorgen wij kandidaten en opdrachtgevers op verschillende manieren. Als consultancybureau willen wij een lange termijn-relatie aangaan met de professional én opdrachtgever om op deze manier de optimale match te vinden en te behouden. Kies je als organisatie voor Tasman Professionals, dan kies je voor de volgende beloften:

  • Minder tijd kwijt aan gesprekken waarbij kwaliteit mist
  • Focus op kwaliteit i.p.v. kwantiteit
  • Focus op de talenten van kandidaat
  • De best denkbare match tussen de kwaliteiten van de kandidaat en de eisen van de functie
  • Snellere doorloop waarbij we focussen op lange termijn-relaties

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? 

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top