Recruitment Randstad

Binnen je organisatie maakt of breekt personeel je imago, reputatie, efficiëntie en resultaten. Goed personeel is essentieel. In de technische sector schreeuwen bedrijven al jaren om meer, goed opgeleid personeel. Recruitment heeft helaas niet altijd een goede reputatie, terwijl een goed recruitmentbureau zorgt voor de optimale match. Wil je technisch recruitment in de buurt van de randstad laten uitbesteden? Zoek dan niet verder: Tasman Professionals staat voor je klaar.

Wie is Tasman Professionals?

Net buiten de Randstad, in Haarlem, vind je Tasman Professionals. Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in recruitment én ervaring in de technische branche. De kracht van Tasman Professionals is het aangaan en bouwen van duurzame relaties met kandidaten en opdrachtgevers. Samen bouwen aan vertrouwen. Het maken van de juiste match. Het is een creatief proces en een typisch gevolg van “het één leidt tot het ander”. Geen snelle plaatsing, maar een langdurige samenwerking. Meer weten over ons? Je leest ‘t hier.

Met de volgende redenen hopen we je te overtuigen waarom je je vacatures zou moeten uitbesteden aan Tasman Professionals:

  • Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van recruitment;
  • Eigen kennis en ervaring binnen de technische branche;
  • De nieuwe standaard op het gebied van Renewables Recruitment;
  • Niet ordinair “CV’tjes schuiven”, maar een relatie op lange termijn;
  • We hebben een hoge vervullingsgraad van vacatures;
  • Persoonlijk contact en korte lijnen.

Recruitment doen wij voor deze branches

Recruitment zoals het hoort

Als organisatie kan je met een gerust hart de technische recruitment aan ons overlaten. Het scheelt je tijd en uitzoekwerk, wat je terugverdient als je investeert in onze diensten. Daarnaast bieden wij ter ondersteuning voor organisaties ook aanvullende diensten aan, zoals:

  • Assessments afnemen
  • Kandidaten trainen
  • Payrolling (onshore én offshore)

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Bezoek ons dan in ons kantoor in Haarlem óf neem contact op.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top