Recruitmentbureau Haarlem

Het kleine zusje van Amsterdam, met een geheel eigen identiteit. Vlakbij de zee en niet het gevoel hebben dat je in een grote stad loopt. We hebben het natuurlijk over Haarlem, de mooie stad waar ons recruitmentbureau gelegen is. We vertellen je graag meer over recruitment in Haarlem door Tasman Professionals.

Recruitmentbureau Haarlem

Vlakbij de haven van de Mooie Nel, als zijtak van de Spaarne, vind je ons kantoor gevestigd in het Crown Business Center. De Haarlemse gastvriendelijkheid merk je direct als je ons kantoor binnengelopen komt. Wanneer je op zoek bent naar een volgende uitdaging in de technische branche, dan zit je goed bij ons. Niet alleen uitdagingen in de regio van Haarlem, maar in heel Nederland of zelfs daarbuiten. Kom  je zelf niet uit Haarlem maar bieden wij wel jouw droomfunctie aan? Twijfel dan niet om ook contact op te nemen. Een kennismaking kan tenslotte ook digitaal verlopen.

Recruitment in de technische branche

Tasman Professionals is gespecialiseerd in het leggen van de optimale match tussen kandidaat en organisatie. Dit doen wij door de juiste kandidaten te vinden in onze grote database en deze volledig klaar te stomen voor de functie. Niet voor niets wordt Tasman Professionals regelmatig geroemd door bedrijven vanwege de goede kwaliteit aan kandidaten die wij aanbieden. Wij leveren deze kwaliteiten voor organisaties binnen de renewables branche (wind– en zonne-energie), maintenance en offshore.

Als organisatie op zoek naar een recruitmentbureau in Haarlem?

Kan jouw organisatie wel wat technisch talent gebruiken? Dan zit je bij ons goed. We hebben een grote database aan technisch talent, uit de regio Haarlem en daarbuiten. De functieplaats is dus niet plaatsgebonden aan Haarlem. Met de volgende redenen hopen we je te overtuigen waarom je je vacatures zou moeten uitbesteden aan Tasman Professionals:

  • Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van recruitment;
  • Eigen kennis en ervaring binnen de technische branche;
  • De nieuwe standaard op het gebied van Renewables Recruitment;
  • Niet ordinair “CV’tjes schuiven”, maar een relatie op lange termijn;
  • We hebben een hoge vervullingsgraad van vacatures;
  • Persoonlijk contact en korte lijnen.

Zijn wij het recruitmentbureau dat jij zoekt?

Kwaliteit boven kwantiteit. Niet ordinair CV’tjes schuiven, maar een optimale match tussen organisatie en professional. Dat is waar wij voor staan.

Als organisatie kan je met een gerust hart de technische recruitment aan ons overlaten. Het scheelt je tijd en uitzoekwerk, wat je terugverdient als je investeert in onze diensten. Daarnaast bieden wij ter ondersteuning voor organisaties ook aanvullende diensten aan, zoals:

  • Assessments afnemen
  • Kandidaten trainen
  • Payrolling (onshore én offshore)

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Bezoek ons dan in ons kantoor in Haarlem óf neem contact op.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top