Recruiter Noord-Holland

Op zoek naar een recruiter in Noord-Holland en beschik je ook nog eens over een technische achtergrond? Dan is Tasman Professionals jouw ideale match! Als technisch recruiter zorgen wij er samen voor dat jouw carrière een boost krijgt. Op deze pagina lees je wat wij precies doen, waar wij voor staan en hoe wij er samen voor zorgen dat jouw carrière start binnen de wind– of zonne-energieoffshore of maintenance branche.

Recruiter Noord-Holland

Tasman Professionals: dé recruiter binnen de technische branche in Noord-Holland. Om precies te zijn in Haarlem. Vlakbij de haven van de Mooie Nel, als zijtak van de Spaarne, vind je ons kantoor gevestigd in het Crown Business Center. Met meer dan 25 jaar ervaring in recruitment én de technische branche, weten we waar we het over hebben. We gaan geen ordinair CV’tjes schuiven, maar zorgen we ervoor dat jij en je nieuwe opdrachtgever de ideale match zijn.

Direct weten welke functies wij op dit moment hebben openstaan? Bekijk dan onze vacatures.

Als organisatie op zoek naar een recruiter in Noord-Holland?

Loopt de werkdruk op binnen jouw organisatie en schreeuwt het om technisch talent? Tasman Professionals kan je helpen bij het vinden van de juiste kandidaten. Van schoolverlaters die aan de start van hun carrière staan tot specialistisch talent. We hebben een grote database aan technisch talent, uit de regio Noord-Holland en daar omheen. Als Nederlands bedrijf, uit Noord-Holland of daarbuiten, kan je bij ons terecht. Met de volgende redenen hopen we je te overtuigen waarom je je vacatures zou moeten uitbesteden aan Tasman Professionals:

  • Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van recruitment;
  • Eigen kennis en ervaring binnen de technische branche;
  • De nieuwe standaard op het gebied van Renewables Recruitment;
  • Niet ordinair “CV’tjes schuiven”, maar een relatie op lange termijn;
  • We hebben een hoge vervullingsgraad van vacatures;
  • Persoonlijk contact en korte lijnen.

Zijn wij de recruiter die jij zoekt?

Kwaliteit boven kwantiteit. Niet ordinair CV’tjes schuiven, maar een optimale match tussen organisatie en professional. Dat is waar wij voor staan.

Als organisatie kan je met een gerust hart technische recruitment aan ons overlaten. Het scheelt je tijd en uitzoekwerk, maar zorgt ook nog eens voor de best mogelijke match. Daarnaast bieden wij ter ondersteuning voor organisaties ook aanvullende diensten aan, zoals:

  • Assessments afnemen
  • Kandidaten trainen
  • Payrolling (onshore én offshore)

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Bezoek ons dan in ons kantoor in Noord-Holland (op afspraak) óf neem contact op.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top