Offshore recruitment

Ben jij je droombaan nog niet tegengekomen? Misschien kom je net uit de schoolbanken en ben je klaar om als frisse wind door een bedrijf te blazen óf sta je gelijk aan het meubilair van je huidige werkgever. Hoe dan ook, het is tijd voor een nieuwe uitdaging die 100% aansluit bij jouw wensen en behoeften. 

Het vinden van zo’n uitdaging klinkt makkelijker dan het werkelijk is. Naast het gewenste salaris, voldoende vakantiedagen en een fijne werkplek, moeten jouw persoonlijke competenties ook nog aansluiten bij de manier waarop de organisatie beweegt. Met offshore recruitment helpen wij jou, als technische professional, aan je volgende en uitdagende stap in je carrière. 

Wat is offshore recruitment?

Nederland – en de rest van de wereld – verduurzaamt. Om ervoor te zorgen dat ons land  binnen 30 jaar volledig op duurzame energie draait, is het belangrijk om nú over te gaan actie. De overheid deelt subsidies uit om de daken van onze woningen en bedrijven te voorzien van zonnepanelen en windparken op zee schieten uit de grond. 

Die windparken moeten geplaatst, geïnstalleerd, onderhouden, gerepareerd en vervangen worden. Werkzaamheden die nooit stoppen. En voor dat soort werkzaamheden zoeken we technisch talent. Wij bemiddelen tussen deze bedrijven die de juiste mensen zoeken én jou als technisch professional.

Waarom je volgende carrièrestap via een recruiter nemen?

De telefoon gaat: na het insturen van je CV en motivatiebrief mag je dan eindelijk op gesprek komen. Dit gesprek wil je het liefst tot in de puntjes voorbereiden, maar Google overspoeld je met talloze do’s en don’ts voor tijdens het sollicitatiegesprek. Welke vragen gaan ze je stellen? En hoe weet je nu zeker dat jouw voorbereiding voldoende is? 

Wij stomen je helemaal klaar voor het sollicitatiegesprek en beperken de kans dat je voor verrassingen komt te staan. Ben je door de sollicitatierondes heen gekomen? Gefeliciteerd! Dan bieden wij je een gestructureerd onboarding proces aan, zodat je de organisatie van binnenuit leert kennen en goed voorbereid jouw functie kan uitoefenen.

Kies voor offshore recruitment via Tasman Professionals

Met ruime ervaring in de technische branche, nauwe relaties met werkgevers en trainingen die jou klaarstomen voor je volgende job, zorgen we voor een zachte landing bij je volgende werkgever. 

Wij doen niet aan snel CV’s schuiven: je kunt ons beter vergelijken met de cupido in de vacaturemarkt. We brengen in kaart welke persoonlijke competenties en skills je bezit en matchen hierbij de juiste werkgever. Zo ervaar jij meer werkgeluk en is de kans op een langdurige samenwerking groter.

Nieuwe kandidaten nodig voor jouw offshore organisatie?

Ben jij nog op zoek naar die ene werknemer waar je die langgekoesterde samenwerking kan aangaan? Met offshore recruitment zorgen we dat jij de juiste medewerkers aantrekt. 

En wist je ook dat we werken met Payroll partners? Hiermee ontzorgen we onze opdrachtgevers, zodat zij zich kunnen focussen op wat écht telt: aandacht voor het bedrijf en haar werknemers. En heb je de juiste kandidaat gevonden? Door gebruik te maken van onze eigen arbodienst en een in-house opleidingsprogramma, krijgt jouw nieuwe werknemer dé kickstart die hij of zij verdient. 

Kies je voor offshore recruitment via Tasman Professionals, dan kies je voor:

✅Een langetermijnrelatie voor opdrachtgever én kandidaat
✅Een professionele werkwijze met transparant proces
✅Matching op basis van voorkeuren, certificaten én competenties
✅Vooraf duidelijkheid en een directe aanpak

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top