Offshore operator windenergie

Klaar voor een nieuwe werkdag, vaar je samen met je team de Noordzee op, op weg naar een windpark dat onderhouden moet worden. Dit is de start van jouw dag als Offshore operator windenergie.

Wat doet een offshore operator windenergie?

Samen met jouw collega’s werk jij iedere dag opnieuw aan een duurzamer en groener Nederland. Bij Tasman Professionals zijn we gespecialiseerd in het vervullen van functies binnen renewables sectoren. Oftewel: branches waarin energiebronnen gebruikt worden die niet opraken. Zoals zon– en windenergie.  Als offshore operator windenergie weet jij de klus te klaren. Je bedient en controleert de installaties voordat deze ter productie gebruikt worden. Andere werkzaamheden die binnen het takenpakket vallen zijn onder andere:

  • Het uitvoeren van veiligheidsrondes;
  • het signaleren van storingen en afwijkingen;
  • het controleren van installaties voor inbedrijfstelling;
  • kwaliteitsanalyses afnemen en de administratie bijhouden.

Als offshore operator heb je vooral een ondersteunende en controlerende rol. Je bent verantwoordelijk voor de naleving van de regels en daarbij ben je medeverantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van de machines. Hoe betrouwbaarder de machines zijn, hoe meer rendement eruit gehaald kan worden.

Organisaties waar een offshore operator werkt

Een offshore operator werkt op verschillende platformen en satellieten op zee en zul je werkzaam zijn bij de technische dienst of op de service- en onderhoudsafdeling. Bij Tasman Professionals werken wij samen met opdrachtgevers die aansluitend zijn op deze functie.

Aan de slag met als offshore operator?

Ben jij klaar voor de uitdaging als offshore operator? Bij Tasman Professionals zoeken wij de juiste professional voor onze opdrachtgever. Zie jij een passende vacature voorbij komen die aansluit op zowel jouw opleidingsniveau/werkervaring als jouw persoonlijke competenties? Dan gaan wij voor je aan de slag en zorgen wij ervoor dat je met dit bedrijf gekoppeld wordt. Bekijk snel onze vacaturesite voor de verschillende, technische vacatures.

Jouw droombaan vind je bij Tasman Professionals

De kans is groot dat je de afgelopen jaren wederom negatieve berichten hebt gehoord over recruitment. Jammer, vinden wij. Een goed recruitmentbureau zorgt niet alleen voor de juiste match tussen opdrachtgever en werknemer, ook krijg je de kans jezelf verder te ontwikkelen. Al meer dan 25 jaar maken we zowel opdrachtgever als werknemer blij binnen de technische branche. Daarom durven wij vol vertrouwen te zeggen dat dit ons specialisme is. Maar wat maakt Tasman Professionals nu zo uniek?

  • Tasman Professionals staat voor langetermijnrelaties;
  • er wordt gematched op persoonlijkheid én competenties;
  • Tasman Professionals biedt de professional de juiste training, om zo op de juiste manier te kunnen worden voorgesteld aan de opdrachtgever.

Kort gezegd houden wij je een spiegel voor, waardoor jij je verbeterpunten en kwaliteiten ontdekken zal. Hierdoor kan je jezelf beter verder ontwikkelen in het door jou gewenste vakgebied.

Hoe werkt ons sollicitatieproces?

Heb jij jouw nieuwe uitdaging gevonden? Waar wacht nog op? Solliciteer! Binnen een week ontvang je van ons een reactie. Op basis van een eerste selectie bekijken wij of je binnen het door de opdrachtgever opgegeven profiel past. Is dit niet het geval? Dan vertellen we je ook waarom, zodat je dit meenemen kan naar een eventuele volgende sollicitatie. Goede communicatie en duidelijkheid staan bij ons op nummer één.

Kom je door onze selectieronde heen? Gefeliciteerd! Het is tijd elkaar in het echt te ontmoeten. Om te zien wie er achter dat ene CV en de motivatiebrief schuilt, nodigen we je uit voor een gesprek. Tijdens het gesprek peilen we of er sprake is van een klik en ook voeren we een eventueel assessment uit om je competenties inzichtelijk te krijgen. Is er een wederzijdse klik? Dat moeten we hebben. Vervolgens krijg je een aanbieding. Wij helpen je met het klaarstomen middels een training, voor je in dienst treedt.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en bekijk direct alle offshore vacatures.

Vacatures vervullen als organisatie binnen de offshore branche?

Ben jij opdrachtgever en op zoek naar professionals voor jouw project(en)? Ook dan staan we voor je klaar. Tasman Professionals streeft naar korte lijnen en open communicatie, waardoor de vacature vervuld zal worden door de juiste persoon. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top