Montagemedewerker

Heb jij als organisatie vacatures te vervullen binnen maintenance?

Wij helpen je graag! Door korte lijnen en open communicatie zorgen wij dat de vacature wordt vervuld door de juiste persoon. Neem contact op als jij als organisatie een vacature vervuld wilt zien!

Wat doet een montagemedewerker?

Een montagemedewerker monteert, assembleert en onderhoudt eventueel onderdelen binnen de industrie waar hij of zij werkzaam is. Binnen Tasman Professionals richten we ons vooral op de beroepen van morgen. Niet voor niets hebben we daarom een breed aanbod aan vacatures binnen de wind– en zonne-energie industrie.

Binnen deze industrieën zoeken we montagemedewerkers die bijvoorbeeld kunnen bekabelen, zonnepanelen kunnen installeren en onderhouden en het inbedrijfstellen of monteren van rotorbladen in windturbines. Ben jij de man of vrouw voor deze klus? Bekijk dan eens alle vacatures via onze vacaturesite.

Bij Tasman Professionals zijn we altijd op zoek naar bekwame montagemedewerkers. Staat jouw droombaan er (nog) niet tussen? We ontvangen regelmatig nieuwe opdrachten. Stuur dan een open sollicitatie via ons formulier of neem direct contact op.

Zoek je voor jouw organisatie een montagemedewerker?

Organisaties binnen de “renewables”-sector staan te springen om jong, nieuw talent. Zoek je een montagemedewerker voor jouw organisatie? Met ruim 25 jaar aan ervaring zorgt Tasman Professionals ervoor dat de juiste kandidaat aan de slag gaat. Met vooraf duidelijke afspraken en korte lijnen.

Ook wanneer jouw organisatie op zoek is naar tijdelijke krachten, kunnen wij ondersteunen. We ontzorgen jouw organisatie op het gebied van payrolling en trainingen voor nieuwe medewerkers. Tevens kunnen we het kaf van het koren scheiden door onze effectieve assessments. Dat scheelt een hoop tijd én het trekt beter gekwalificeerde kandidaten aan.

Waarom kiezen voor Tasman Professionals?

Naast werving & selectie ontzorgen wij kandidaten en opdrachtgevers op verschillende manieren. Als consultancybureau willen wij een lange termijn-relatie aangaan met de professional én opdrachtgever. Op deze manier streven wij ernaar die ene, optimale match te vinden én te behouden. Kies je als organisatie voor Tasman Professionals, dan kies je voor de volgende garanties:

  • Minder tijd kwijt aan gesprekken waarbij kwaliteit mist
  • Focus op kwaliteit i.p.v. kwantiteit
  • Focus op de talenten van kandidaat
  • De best denkbare match tussen de kwaliteiten van de kandidaat en de eisen van de functie
  • Snellere doorloop waarbij we focussen op lange termijn-relaties

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top