Electrical engineering

Werken aan de toekomst van morgen. Het installeren van zonnepanelen, het opslaan van energie uit windmolens, het creëren van implantaten voor slechthorenden of het maken van robots. Werken aan de toekomst van morgen. Zomaar een greep uit toepassingen die gecreëerd kunnen zijn door een electrical engineer. Lees op deze pagina meer over electrical engineering en bekijk bijpassende vacatures.

Wat is ‘electrical engineering’?

Electrical engineering is een technische discipline waarbij elektriciteit en elektromagnetische velden worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals hierboven benoemd. In het Nederlands wordt dit ook wel Elektrotechniek genoemd. Elektrotechnici hebben diepgaande kennis op het gebied van elektronica. Specialismen op het gebied van electrical engineering zijn onder andere energieopslag, besturing, robottechnologie en dataopslag.

Functies binnen electrical engineering

Elektrotechniek is een breed begrip. Er zijn daarom wel duizenden functies die je zou kunnen bekleden nadat je bent afgestudeerd als elektro-techneut. Van elektro-techneut voor het ontwikkelen van slimme apparaten als toepassing binnen smart homes, tot het opslaan van energie in duurzame bronnen. Op onze website werken aan energie bieden wij regelmatig vacatures aan op het gebied van dit specialisme.

Werken binnen de elektrotechniek?

Bij Tasman Professionals zijn we altijd op zoek naar bekwame elektrotechnici. Wij bieden vacatures binnen de “renewables”-sector. Denk hierbij aan vacatures binnen de wind- en zonne-energie. De komende jaren maken deze sectoren een explosieve groei en zijn daarom op zoek naar een professional zoals jij. Daarnaast bieden we ook verschillende vacatures binnen maintenance en off-shore.

Zoek je een electrical engineer?

Organisaties binnen de “renewables”-sector staan te springen om jong, nieuw talent. Zoek je een electrical engineer voor jouw organisatie? Met ruim 25 jaar aan ervaring zorgt Tasman Professionals ervoor dat de juiste kandidaat aan de slag gaat. Met vooraf duidelijke afspraken en korte lijnen.

Ook wanneer jouw organisatie op zoek is naar tijdelijke krachten, kunnen wij ondersteunen. We ontzorgen jouw organisatie op het gebied van payrolling en trainingen voor nieuwe medewerkers. Tevens kunnen we het kaf van het koren scheiden door onze effectieve assessments. Dat scheelt een hoop tijd én het trekt beter gekwalificeerde kandidaten aan.

Waarom kiezen voor Tasman Professionals?

Naast werving & selectie ontzorgen wij kandidaten en opdrachtgevers op verschillende manieren. Als consultancybureau willen wij een lange termijn-relatie aangaan met de professional én opdrachtgever om op deze manier de optimale match te vinden en te behouden. Kies je als organisatie voor Tasman Professionals, dan kies je voor de volgende beloften:

  • Minder tijd kwijt aan gesprekken waarbij kwaliteit mist
  • Focus op kwaliteit i.p.v. kwantiteit
  • Focus op de talenten van kandidaat
  • De best denkbare match tussen de kwaliteiten van de kandidaat en de eisen van de functie
  • Snellere doorloop waarbij we focussen op lange termijn-relaties

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op.

Maak je volgende carrieremove in een van de volgende vakgebieden.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals windenergie. Voor de energietransitie is technisch talent nodig voor het installeren, onderhouden en vervangen van windmolens in on- en offshore windparken.

Lijkt jou dat wel wat?

Maintenance en Services, de motor waarop Nederland draait. En die jij draaiende houdt. Als startende of ervaren technician kun je binnen de maintenance-branche aan de slag als werkvoorbereider, supervisor, servicemonteur of procesoperator.

Iets voor jou?

Lonkt de zee en vind jij het niet erg om een paar weken van huis te zijn? Offshore werken biedt de uitdaging die jij zoekt. Als ervaren specialist kun je aan de slag op een booreiland of windpark om Nederland te voorzien van energie en brandstof.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!

Scroll to Top